dilluns, 23 de maig del 2011

Dia 6: TOUR TURÍSTIC BIG BUS PER ABU DHABI

Abu Dhabi està situada en una illa baixa en les càlides i bombollejants aigües del Golf d'Aràbia. La combinació de bellesa natural, sorprenent arquitectura i el compromís de la família governant de crear una destinació rica en cultura, esdeveniments internacionals i experiències per als visitants, garanteixen que Abu Dhabi es transformarà en una destinació turística principal a nivell mundial. El recorregut Turístic Big Bus és la introducció perfecta a Abu Dhabi. El seu bitllet de 24 hores li dóna el complet control del seu itinerari. Aquest tour estan dissenyades el porta les més importants atraccions, mentre que el seu comentari d'àudio personal li ofereix fascinants detalls de la història i la cultura de la ciutat. Si us plau segui, descansi i permeti'ns lliurar-los una experiència completa de visita a Abu Dhabi.

Tot i que la noia que feia la explicació parlava en Arab, ho hem entes bastant be gracies a la traduccio simultania al castella.

Punts de recollida: Ruta Roja - Marina Mall, Mezquita Sheikh Zayed, Ruta Costera Oriental, Abu-Dhabi Mall, Souk de Alfombras, Mercado Iraní, Ruta Costera de Abu-Dhabi, Fuerte y Centro Cultural Al Hosn, Parque y Jardines Markaziyah, Playa Pública y Centro del Patrimonio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada